- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Nincs egy karakter eltérés sem. Többször is megnéztem.
A chatgpt szerint a feladó címét könnyű meghamisítani:
Ez egy ismert trükk a zsaroló e-mailek és spamek világában. Nem azt jelenti, hogy valóban feltörték volna a fiókodat.
A magyarázat a következő: az e-mailek feladói mezőjét (From) technikailag nagyon könnyű meghamisítani. Ezt email spoofingnak hívják. A küldő fél egyszerűen beállítja, hogy az e-mail feladója az a cím legyen, amire az üzenetet küldi — vagyis a te címed. Ez nem igényli a fiókod feltörését, pusztán egy trükk azzal a céllal, hogy megijesszenek: „nézd, magadtól jött az e-mail, biztos feltörtek.”
Ilyennel még nem találkoztam. De más furcsaságot nem vettem észre ezen az accounton.
12 éve nem volt frissítve a jelszó, mert nem volt benne fontos adat. Csak webshopokból való vásárlásra használom. -
zolka95
őstag
Üdv!
Az outlook fiókom spam mappájába érkezet egy angol szövegű zsaroló e-mail. A szöveg sablonszerű viszont az a furcsa hogy ugyanerről az e-mail címről küldték ami az enyém. Mintha magamnak küldtem volna el.Rengeteg sikertelen belépési próbálkozás volt a fiókomba: [kép]
Egy hónapra visszamenőleg tárolja és végig ezzel van tele.
Beléphetettek a fiókomba és úgy küldték?Régi e-mail cím és csak webshopos rendelésekre használtam ezért nem is volt bekapcsolva a kétlépcsős azonosítás. Most már be van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest