Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
harsanyiz #8762 üzenetére
Köszi szépen!
Kipróbáltam, de sajnos ugyan az volt, viszont kinéztem a cpanelről a beállításokat azzal megpróbáltam beállítani.
Érdekes amúgy mert az a baja, hogy hitelesített (SLS) porton/kapcsolaton nem tud a bejövő levelek kiszolgálójához kapcsolódni (IMAP protokol), de a kimenő SMTP vel igen.Úgyhogy most úgy oldottam meg hogy a bejövő levelek kapcsolata hitelesítetlen, a kimenő SMTP kapcsolat SLS hitelesítésű ahogy normál esetben kell.
Így most működik, csináltam neki új adatfájlt is oda is lehozott szépen mindent.Viszont az hogy a bejövő leveleknél nincs hitelesítés az most egy kompromisszumos megoldás, nem tudom mennyire lehet ez probléma esetleg.
Azt szeretném meg megkérdezni, hogy Ti mit gondoltok lehet így hagyni azért, ha a kimenő leveleknél szerencsére működik az SLS hitelesítés csak a bejövőnél nem ha így működik, vagy lehet ebből biztonsági probléma?
Előre is köszönök bármilyen infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest