Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeTeNy1234
csendes tag
válasz
FireLord #924 üzenetére
Egyébként szerintem kivitelezhető az árnyékoló csere, csak megfelelően kell eltalálni a furatokat, de én még nem szedtem szét a sajátom, mivel nekem pontos. (Remélem az is marad)
De ebben az alkategóriában nincs is olyan, aminek külön lennének az érzékelői, szóval hacsak nem akarod ennek a dupláját vagy többet rákölteni, akkor marad ez a kompromisszumos megoldás. -
ZeTeNy1234
csendes tag
válasz
FireLord #922 üzenetére
Szia!
Nekem Sencor SWS9898 Wi-Fi van, 1 hónapja és 1 hete üzemel, eddig egyszer volt, hogy elvesztette a külső érzékelőt, akkor egy újraindítás segített rajta.
Bár ott a tetőn nem tudni mennyire lesz pontos, a visszaverődő hő miatt. Így kérdéses, hogy az időkép leszedi e vagy sem idővel.
Támogat WU és WC-is így HA alá is berakható, bár ez nekem még nem sikerült sajnos, valamit elbénáztam.
Az Időképre pedig WU alól kell berakni, itt van rá útmutató.Elvileg lehetne EasyWeather pro alól is, és akkor fél percenként töltene adatot, de nem sikerült összehoznom az alkalmazással, az E-mailre amiben pedig amiben ezt leírtam, nem válaszoltak.
Mindezek ellenére szerintem ez az egyik legjobb ár/érték arányú állomás jelenleg.
Regisztráció után pedig 3 év garancia van rá. (A Sencor oldalán kell regisztrálni.)
Jelenleg is üzemel,
Az állomásom adatai itt érhetők el:
Weathercloud
VAGY
WeatherUnderground
VAGY
IdőképRemélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van a Sencor állomásokkal akkor nyugodtan írj, mert elég alaposan utánanéztem a vásárlás előtt és így döntöttem ez mellet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest