Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Androidos tablet topic
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris...
aktív tag
válasz
yogibear
üzenetére
Így van; a webkártyát külön kértem pár éve, hogy a netes fizetéseimet tudjam külön kártyáról intézni, amin mindig csak annyi az egyenleg, amennyiért fizetek. Aztán egy idő után lusta lettem a két kártya közötti utalgatáshoz, és csak állt ott üresen. Most, hogy elhagytam a fizikai kártyámat, és agyaltam, hogy fizessem be a számláimat, eszembe jutott, hogy a webkártya pont erre van. (Pedig fel volt írva, hogy szüntessem meg, mert fölösleges, de végül ezek szerint nem szüntettem meg... vagy megszüntettem, csak a rendszer valamit elrontott és ott maradt.)
Ebben az új netbankban kizárt, hogy találok részletesebb infót erről. Már az előző képemen szereplő részt is hosszú keresgélés után találtam meg. Nagyon rossz ez az új felület. És nem az a legnagyobb baj, hogy ronda, hanem hogy érzésem szerint sokkal kevesebb dolog is van benne, mint a régiben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest