Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok

Nálam is gép újratelepítés volt, egy friss W10-es került fel, viszont amikor tenném fel az Origin klienst, kér egy 6 jegyű biztonsági kódot. Namármost én Androidra letöltöttem a Google Hitelesítőt (mivel régen ezen keresztül kérte tőlem a belépési kódot, amikor olyanja volt), viszont most amikor írnám be a 6 jegyű számot, nem enged be...
Ezt most csak az Ügyfélszolgálat tudja megcsinálni, vagy van más lehetőség is? -
Cheesus
senior tag
Hali

Nem lehet azt az Origin kliensen belül, vagy valami egyéb programmal elérni. hogy ha indítom a klienst akkor teljes ablakban jelenjen meg, ne csak egy fél arasznyi részen, amit még kézzel kell huzogatni, hogy lehessen rendeltetésszerűen használni?
-
Cheesus
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nekem is néha olyan kb a BF1 Béta óta, vagy fehér képernyő és 404 Not Found...
-
Cheesus
senior tag
Hogyan lehet kikapcsolni, hogy az Origin kliens minden belépésnél kérje a biztonsági kódot? Ugye be van állítva, hogy a telefonra a Google hitelesítőbe küldje a kódot, aztán be is van pipálva hogy emlékezzen erre a számítógépre, mégis állandóan kéri azt a nyamvadt kódot. Értem én hogy biztonság, de inkább kérje akkor ha teljesen máshonnan akarok bejelentkezni...
-
Cheesus
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Most a biztonság kedvéért énis beállítottam az SMS alapú igazolást a fiókomra, ha már a Steam-nél is be van kapcsolva
Nekem a Battlefront az első nagyobb értékű Origin-es vásárlásom, nem örülnék ha lába kélne. -
Cheesus
senior tag
Origin-ben nem lehet profilnevet váltani? (Esetleg úgy mint Steam-en, hogy van egy neved amit legelőször beállítottál, de lehet beceneved is, ami megjelenik pl játékokban)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekem a Battlefront az első nagyobb értékű Origin-es vásárlásom, nem örülnék ha lába kélne.