Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Üdv!
Ha pre-order megrendelek egy játékot, mikor terhelik meg a számlámat?
Kösz. -
zzola
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Bennem az volt, hogy alig tudnak magyarul, bár lehet keverem a munkahelyi supporttal, ott előnyösebb lenne minden nyelv, a magyart kiéve...

-
zzola
titán
Üdv!
Ha szeretnék egy új origin fiókot, most mennyire reális az, hogy átteszik egyik fiókról a másikra a játékokat (az eredmények nem érdekelnek! )?
Annyi mindent lehet itt olvasni, de manapság konkrét dolgot nem olvastam, hogy valakinek sikerült volna... -
zzola
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem.
Beléptem PSN account-al és sikeresen hozzácsatolta a fiókot az origin fiókhoz!
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Alul az van, hogy "vagy bejelentkezés FB vagy PSN fiókkal".
-
zzola
titán
Üdv!
Origin account-hoz hogyan lehet weben hozzá csatolni PSN fiókot? Köszi! -
zzola
titán
Üdv.
Tegnap este Origin shopból megvásároltam a Battlefield 4-et (PC). A kliens programban meg is jelent a játék, hogy sikeresen előrendelve, viszont a pénzt nem vonták le a számláról illetve a logon sem jelzi, hogy sikeres előrendelés (pre-order).
Ez így normális?
Köszi! -
zzola
titán
Üdv!
Nekem az a gondom, hogy PC indítása után az Origin nem jegyzi meg a jelszavamat, minden indítás után be kell gépelni...pedig az "emlékezzen rám" be van pipálva.
Ez mitől van illetve mi a megoldás rá?
Köszi, -
zzola
titán
Üdv.
Meg tudná mondani valaki, hogy origin webes felületen hogyan lehet e-mail címet módosítani? Nem engedi módosítani, ezt a hibát dobja: "ID contains a prohibited word or character" . Ennek nincs értelme, az origin ID-t nem is akartam módosítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest