Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
Nem lehet átvinni a meglévő Originen lévő előfizut Steam-re, ha jól tudom. Úgy ahogy Origin játékot sem lehet átvinni Steamre.
Steam topikban erről anno ment a leírás, amint bejöttek az EA játékok nemrég.
Talán supportal át lehet tenni játékot egyik accról a másokra. Én már csináltam, igaz Origin accról másik Origin accra. Igazolni kell hogy mindkét accnak a tulaja vagy. Ettől függetlenül nem hiszem hogy ez működne, hisz abból a steam nem látna hasznot.
Ha Originen megvannak a dolgok és azért váltanál mert a klienssel nem vagy megelégedve, akkor szerintem várd meg az új asztali klienst először. Illetve azt se felejtsd el, hogy ha netán a jövőben Premier előfizut szeretnél, azt Steamen nem teheted meg.@nobela
Hiba az ön gépében lehet. Szerverek élnek, ma is toltam pl BfV-t.
Próbáld meg másik gépről, vagy egy ismerősödet kérd meg, hogy lépjen be a nevedben a gépén. Ezzel ki is lehet egyből zárni az EA hibáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Windows 10
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest