Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen videókártyát?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok tanácsra lenne szükségem. A probléma nyáron kezdődött, de hátha volt már valaki ebben a cipőben. Az Originen nem indult el a Burnout Paradise játék azzal a hibaüzenettel, hogy az aktivációs szám elérte a megengedett mennyiséget. Utána néhány próbálkozás után annyiban hagytam, majd írtam az Ea-nek októberben. A support chaten adtak nekem egy új aktivációs kódot és ezzel automatikusan felülírta a 2014-ben aktivált kódot, de a probléma ugyanaz maradt. Hiába érzékeli úgy az Origin mintha most vettem volna az új kód miatt a hibaüzenet ugyanúgy megmaradt. A dolog szépséghibája még, hogy valahányszor újratelepítésre került a Windows maga a játék mindig fenn volt akkor és talán előtte törölnöm kellett volna, hogy nem minősüljön gépen aktivált programként, hogy később ismét lehessen használni. Erről nem tudtam és nem is figyeltem rá, mivel a játékok többségénél ez nem számít, de itt sajnos igen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest