Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
gaszkonyi
üzenetére
0) Teljesen felesleges bármit használnod a lemezről! Egyedül a dobozban található aktivációs kódra, és internet kapcsolatra van szükséged. Aktivációs kód is csak az első, Origin kliensben történő aktiváláshoz szükséges. Utána már ez sem kell többet.
1) Amikor megjelent The Sims 4, akkor még volt magyar nyelvű Origin kliens. Azóta ebből kijött egy teljesen új változat, amiben már nincs magyar nyelvű változat. Tehát legközelebb tedd fel rögtön innen a legújabb változatot.
2) Origin kliensbe való belépéshez kell a Origin fiókod e-mail címe és jelszava. Igazából mostantól egyedül erre kell figyelned.
3) Ha még nincs telepítve a játék, akkor a Origin kliens majd letölti a gépedre. Előny ha gyors internet kapcsolatod van. 30 mbit/sec felett már mindegyik jó.
4) "Vége lett, és semmi nem történt"
Letöltés után kell elindítani az Origin kliensből."Bezártam és játék indúl."
Na, akkor csak sikerült, végre!
5) "Elveszítette a korábban bele rakott Magyarítást de nem is tudom bele rakni.."
Ez passzolom. Hivatalosan nem készült belőle magyar nyelvű verzió. Lehet, hogy készült hozzá amatőr magyar fordítás, de semmi garancia nincs rá, hogy ez a játék automatikusan frissített verzióival is működni fog.6) "Az lehetséges ,hogy miután az origin nem támogatja a nyelvet ebbe be tud avatkozni ??"
Persze! Az Origin szempontjából ezek sérült fájlok. Automatikusan letölti a netről a legújabb, érintetlen, gyári fájlokat.7) "Az ominózus két mappát kihúztam egy új mappába, onnan tudtam másolni és be illesztettem a játék könyvtárába..
. Mindkettőt felül írta és azt hittem rendben van."Lehet, hogy a magyarítás még az 1.0-ás változathoz készült. Most meg már a 1.24.102.1020-as a legújabb. Ehhez meg már a magyarításból is frissített fájlok kellenének. De nagyon csodálkoznék rajta, a készítők minden egyes változtatást lekövetnének!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- Surface Go 3 10.5" FHD IPS érintő i3-10100Y 8GB 128GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4 alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RX6700XT 12GB!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue- ÚJ, BONTATLAN, független, 1év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest