-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
További EA-support tapasztalataim:
Írtam nekik a Mass Effect-em ügyében, leírtam a kódot (ez a "híres" CDProjektes magyar kiadás).
Visszaírt a fószer, hogy küldjek képet a lemezről és a manual-ról mellette a dátummal és az aláírásommal amin látszik a serial illetve vmi bizonyítékot hogy megvettem a játékot.Erre lőttem képet mindenről amit kért, de mivel a számla már nem volt meg (meg amúgy is PC Guru melléklet volt), leírtam és csatoltam egy képet ahol látszik a Mass Effect meg még egy kupac origi játék és odaírtam hogy ebből láthatja, nem támogatom a kalózkodást.

Erre nem sokkal később megjött a válasz hogy öröm az ilyen ügyfél és küldtek egy új Origines kódot az ME-hez + még egy 15%-os kupont.

Új hozzászólás Aktív témák
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest