Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Ez bf4-nél úgy működik, hogy ha kliensből is indítod a játékot betölt egy un. Battlelog oldalt, ahonnan a további opciók, tehát pl az egyjátékos vagy többjátékos mód elérhető.
Ha itt bámelyiket is választottam ki, akkor kérte a termékkulcsot.Fentit pedig azért írtam múlt időben, mert tök égő ugyan és elnézést ha többeket emiatt értelmetlenül zaklattam, de pont írásod után újból elindítottam a gamet és most már nem kért semmit, simán betötltött.

Pedig közbe pc újraindítás sem volt, szvsz számomra megmagyarázhatatlan, nektek meg hihetetlen szerintem...
Mindenesetre köszi mindkettőtök segítségét, legközelebb várok 1--2 órát mielőtt itt borzolom a kedélyeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest