Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Hobby elektronika
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia
Azóta már sok víz lefolyt a Dunán.
Most ott tartok, hogy játszható az egész. A legegyszerűbb, ha a legújabb verzióhoz (1.9) letöltesz egy cracket... Felhívtam ügyfélszolgálatot pénteken és cirka fél óra "ezt próbálja ki" "ez se működik" után adott egy új termékkulcsot és eltávolította az előzőt. Illetve kaptam egy programhoz linket, ami abban segített, hogy teljesen le tudjam törölni a korábban vásároltat. Ezek után elvileg jónak kellett volna lennie, de sehogy se akart működni. Így jutottam el a fentebb leírt megoldáshoz. Találtam neten olyan javaslatot is, hogy az alapértelmezett origin games könyvtárba kell a játékot tenni, de nekem az se vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Horizon: Zero Dawn
- Filmvilág
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most ott tartok, hogy játszható az egész. A legegyszerűbb, ha a legújabb verzióhoz (1.9) letöltesz egy cracket... Felhívtam ügyfélszolgálatot pénteken és cirka fél óra "ezt próbálja ki" "ez se működik" után adott egy új termékkulcsot és eltávolította az előzőt. Illetve kaptam egy programhoz linket, ami abban segített, hogy teljesen le tudjam törölni a korábban vásároltat. Ezek után elvileg jónak kellett volna lennie, de sehogy se akart működni. Így jutottam el a fentebb leírt megoldáshoz. Találtam neten olyan javaslatot is, hogy az alapértelmezett origin games könyvtárba kell a játékot tenni, de nekem az se vált be.