Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
válasz
fatal` #14235 üzenetére
Hát én is már vagy hat éve csak Operát használok, mert szeretem, és olyanokat tud, amit más böngésző nem. Továbbá a világon a leggyorsabb.
Ennek ellenére azért ne legyünk elvakultak, bizony vannak hibái, bugok is rendesen.
Mostanában pl. olyanokat csinál, hogy egyszerüen kilép, aztán meg felajánlja az oldalak ujranyitását, és hibajelentés küldését. Sokszor már az agyamra megy. Volt már úgy, hogy visszaraktam egy régebbi verziót, az stailabb volt. Ez az új főleg PDF állományok megnyitásakor fekszik meg. (pl.Googleban keresek valamit, és PDF a találat...)Meg hát a fent leírt problémák. Szóval ez sem hiba nélküli, régebben nem bosszankodtam vele ennyit, de - ezektől függetlenül kitartok mellette.
-
oregcsóka
őstag
Hát nem lett jó sajnos, most sem tudom beírni a felhasználónevemet erre az oldalra.
-
oregcsóka
őstag
" Hiba: nem engedélyezett modulhasználat "
Ezt írja ki a 10.50-es Opera, amikor be akarok lépni egy weboldalon a jelszavammal.
Mi a rákot lehet ilyenkor tenni?
-
oregcsóka
őstag
Ehhez kapcsolódna az én kérdésem is:
Beállítottam a fülsáv megjelenitésénél, hogy hosszú sorok tördelése.
Rakja két sorba is szépen a füleket, de csak négy fület egy sorban, mikor öt is bőven elférne.
Nem tudom én ezt valahol állítani? -
oregcsóka
őstag
Tudna valaki segíteni? Beállítottam a fülsáv megjelenitésénél, hogy hosszú sorok tördelése.
Rakja két sorba is szépen a füleket, de csak négy fület egy sorban, mikor öt is bőven elférne.
Nem tudom én ezt valahol állítani? -
oregcsóka
őstag
Sziasztok, mikor új oldalt nyitok meg, az állapotsoron látom, hogy azt írja ki: kérés elküldve: sitecheck opera.com felé, vagy valami ilyesmit. Hogy lehet ezt kikapcsolni, hogy ne küldjön infót a böngészési szokásokról? (gondolom az oldal is gyorsabban töltődne be)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest