Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem megért ennyit, hogy pl. Androidon nem láttam egy db reklámot jóideje és nemcsak böngészőben, hanem az alkalmazásokban sem.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
+1 Anno kb egy pizza ára volt a 3 eszközös AdGuard lifetime licence, azóta nincs gondom nekem sem.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
junior11
üzenetére
Igen, Vivaldi-nak a felülete kb. React native HTML+javascript kód, ami rá van húzva a Chromium web view-ra. Én még ezzel ki is voltam békülve hogy lomhább, viszont a bugok/crash-ek már más szint.
Edge desktopon tényleg az egyik leggyorsabb ráadásul tud split screent is meg van rendes sidebar stb. Sajnos Androidon viszont a Bing chat-en kívül nem nagyon volt az utóbbi időben igazi fejlesztése. -
Sweet Lou 6
addikt
Én sokáig használtam Vivaldi-t, a tab stacking meg tiling fantasztikus feature-ök, de sajnos bizonyos nyitott tab mennyiség után hajlamos random összeomlani a céges notebookomon és ezt az évek alatt sem tudták kijavítani. Ráadásul az Android verzióval is voltak gondjaim, egy bizonyos weboldalon teljesen crash-elt, de reprodukálni csak az adott eszközön tudtam. Sajnos ugyanazok a bugok rendszeresen előjönnek újabb verziók kiadásakor...
Ezek alapján nem elég stabil a mindennapi használathoz számomra. Régi Opera refugee-ként még Firefox-ot használtam, de azzal meg mostanában egyre több a kompatibilitási probléma. Brave az túl faék nekem, a Chromium alapú Edge pedig egész jól indult, de mára már egy MS adware lett kb. Melóban azt használom (főleg split screen feature miatt), de pl az Android verzió is elég szegényes és lassú belőle. Én is nagyrészt visszatértem az Opera-hoz, mint a legkevésbé rossz kompromisszum... -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Fred23
üzenetére
itt is jól össze vannak gyűjtve a lényeges adblock források:
https://forum.vivaldi.net/post/360185 -
Sweet Lou 6
addikt
edge és firefox között amúgy nincs már akkora különbség: bal oldali edge-ben a flags-nél be van kapcsolva az 'enhanced text contrast' illetve fent van a font rendering enhancer
-
Sweet Lou 6
addikt
Azt lehet tudni, hogy a mobilos főverzió miért frissül ilyen lassan? A 47-es több, mint 6 hete jött ki, ráadásul Chromium 66 alapokon (A Chrome 69 meg tegnap jelent meg). A Mininél is már 68-as Chromium van.
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy Sky Drive-on (hotmail.com) ne egyesével kelljen betallóznom a feltöltendő fájlokat, hanem csak drag and drop-al behúznom őket? Silverlightom van.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
geprombolo
üzenetére
százfogú szörny

a görgetéses cuccot nem tudom be lehet-e állítani, viszont próbáld meg a Beállítások>Megjelenés-nél a Fülek sortörése opciót kiválasztani. Lehet máshol van, sajna most nincs fenn Opera, így nem tudom megnézni, csak emlékezetből írtam.
Szerk.: ja kihagytam a hatását: így fix marad a fülek mérete, csak több sorba rendezi őket egy idő után.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Na ez a random CPU terheléses bug azóta nem jelentkezett. Már egészen megbarátkoztam vele (anno sokáig Operás voltam), csak egy dolog zavar: a Facebookon a smooth scroll elég rossz, darabokban görgeti. Ti olvastok Desktop blogot, stb.t, ezt említette már más is? Ha igen akkor ez a Carakanban bug vagy feature?
-
Sweet Lou 6
addikt
Megjelent az új UNIX build: [link]
Most már .deb és .rpm csomagok is vannak

Nálam jól mukodik (fontokkal van egy kis gond)
Viszont a YouTube egyáltalán nem megy (lejátszó helyén üresség van)
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Penge_4
üzenetére
Valószínű azért nem tszik bele a hardveres VEGA-t, mert úgy gondolják anélkül is elég gyors lesz megjelenéskor (kb. Chrome-szintű) és későbbre tartogatják. A többi változtatás tényleg érthetetlen és idegesítő, de én is úgy vagyok vele, hogy még így is túl jó ahhoz, hogy mást használjak.
-
Sweet Lou 6
addikt
Linuxosoknak: Nálam Xfce felületen érezhetően fürgébb az Opera 10.10, mint KDE-n. Érdekes.
-
Sweet Lou 6
addikt
Hol lehet állítani az Operában, hogy mennyi memóriát egyen max?
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Hogy tudom átállítani a beépített levelezőt, hogy ne 10 percenként, hanem mondjuk órtánként ellenőrizze a leveleket? (a szar indamail pop3-on csak óránként 1x enged be)
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy az Opera Ubuntu 9.04 alatt hova pakolja a profil-fáljait
Mert Ubuntu alatt is a saját profilommal szeretnék böngészni (vista alatt appdata/local/operánál van a mentés)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest