-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
válasz Motion_Blur #330 üzenetére
És akkor arra még rá sem jottel hogy ha nyomvatartod a jobb egér gombot és lefele meghuzod az egeret nyit egy uj lapot.
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
cousin333
addikt
válasz Motion_Blur #330 üzenetére
Gratulálok, Ön jól választott!!!
Egy kis olvasnivaló az esős délutánokra: Bővebben: link
Itt többet megtanulhatsz az Operáról. Hasznos, mert bár nem nagyon használok ki minden képességet, de praktikus apróságokat találhatsz, amiktől aztán nem tudsz lemondani (pl mouse gestures)."We spared no expense"
-
cousin333
addikt
válasz Motion_Blur #1594 üzenetére
Üdv!
Én a helyedben a 9-es verzióval próbálkoznék, amit innen tudsz leszedni: [link]. Ez egy univerzális, többnyelvű verzió (magyar is van benne). Ha elég az angol is, akkor létezik kisebb telepítő is, amit innen [link] tudsz elérni.
Figyelmedbe ajánlom az úgynevezett weekly-ket, amik általában péntekenként frissülnek, és innen elérhetők: [link]. A lap tetején találod az oprendszerednek megfelelő legfrissebb verziót. A jelenlegi verzió több, az alap 9-esben található bugot is kijavít, ergo újabb (jobb), mint az eredeti 9-es, így mindenképpen javasolnám a telepítését.
Ha a fenti tanács szerint a 9-es verziót teszed fel, és a FF jelenleg az alapértelmezett böngésződ, akkor semmi dolgod, mert a telepítés során az Opera átveszi a bookmarkokat (a 8.54 frissíthető 9-esre).
Ha mégis maradsz a 8.54-nél, akkor Fájl -> Importálás és exportálás -> Netscape/Firefox könyvjelzők importálása. Itt megmutatod neki a file-t ahol tárolja őket, és kész.
[Szerkesztve]"We spared no expense"
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #1598 üzenetére
De a 9-essel legalább be tudok lépni az iwiw-re, az előző verzóval egyszerűen nem tudtam (vagy nem lehetett karaktereket írni, vagy nem lépett be, nem csinált semmit)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
cousin333
addikt
válasz Motion_Blur #1598 üzenetére
Namármost van itt némi félreértés, ami az én ''érdemem''. Alapból magyar akkor lesz a 9-es, ha az international installer-t használod, és a 9-est frissen telepíted, azaz nem a 8-as verzióra. Ugyanez vonatkozik a könyvjelzőkre is, hiszen akkor az előző Opera könyvjelzőit veszi át, és nem az alapértelmezett böngészőét.
''megmutattam neki, hogy honnan vegye át a Firefox könyvjelzőket, el is fogadta, de nem tette át őket''
Hát erre így nem tudok mit mondani .
A nyelvet manuálisan így állíthatod be:
- Ctrl+F12 (= Tools -> Preferences...)
- General fül
- legalul Details...
- legfelül Choose...
- megmutatod neki a hun file-t
- sokat OK-zol
- örülsz
Amit javasolni tudok:
- tedd alapértelmezetté az FF-et
- uninstalláld az Operát (úgyis nem régen raktad fel -> nem ér nagy veszteség )
- töröld ki az Opera könyvtárát (ha telepítéskor a több profilra ''szavaztál'', akkor a Documents and Settings mappában is vannak Operával kapcsolatos file-ok -> ezeket is töröld ki)
- az Opera 9 international verzióját telepítsd fel (lényeg, hogy ''szűz'' telepítés legyen)
A fentiek után meg kell lennie Operában az FF bookmark-oknak, és az Operának magyarnak kell lennie. Ezek után telepítsd rá a legfrissebb weekly-t a fentebb említett linkről.
IWIW rossz volt a 8-assal (amúgy, ha nem ment a bill, akkor nyomni kellett egy refresh-t, de ezzel se mentél sokra, mert belépni se akart ), 9-essel valóban OK. Még egy nyomós érv a 9-es mellett .
[Szerkesztve]"We spared no expense"
-
LukE
veterán
válasz Motion_Blur #1604 üzenetére
ehh, izombol el lehet valami baszva a gepedben, ha igy osszekeveri rajta az opera az avatarokat...
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Steelheart
senior tag
válasz Motion_Blur #1606 üzenetére
Töröld a cache-t és utána elvileg minden rendesen fog müxeni, több cache ürítésre sem lesz sok szükség. Az Opera intenzívebben használja ugyanis, amit lehet, mindig onnan tölt be. Mondjuk ha frissítésre nyomsz, automatikusan frissíti. Vagy nem tudom.. nálam sosem csinál ilyeneket, és a 9es eddig midnenhol müxött, ahol jártam. :S
XFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi
-
EmThor
addikt
válasz Motion_Blur #1606 üzenetére
inkább be kellene tudni állítani rendesen, mint izomból fikázni
amúgy firefox helyett most raktam vissza, 1-2 oldal megjelenítése/betöltése volt csak jobb FF-ben (http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest operával nem műxik, valamint a widescreengamingforum.com -on kisebbek a betűk operával) + az add-on-ok jobbak a firefox-nál (weather forecast), opera widget-ekkel nem vaok kibékülve DE amiért visszatértem ismét az operához: alapból megvan benne minden, nagyon könnyen és gyorsan konfigolható + sütikezelése is mesteri (kilépéskor töröltetem az újakat = védelem)Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest