Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
utas666 #22879 üzenetére
"Kicsit viszgálódtam és arra jutottam, hogy ez valami css3-as dolog lehet mert a js kikapcsolása nem szünteti meg, ellenben user css-el megszűnik."
Ez simán lehetséges, én is futottam már bele olyan CSS3-as transzformációkba, amelyek pontosan ilyen hibát okoztak. Mondjuk én speciel Firefoxnál találkoztam ezzel, volt is róla egy BugZilla-bejegyzés (meg kapcsolódó Stack Overflow-témák), amit később megoldottak (most nincs kedvem előkeresni); tehát simán lehetnek egyelőre ilyen böngészőfüggő akár CSS3-as, akár HTML5-ös újításokhoz kapcsolódó bugok.
Az Opera 12.x-vonalat meg már sajnos nem is frissítik érdemben (ami megbocsátható lenne, ha cserébe az új változat érdemben fejlődne).
Igen, YouTube esetén a HTML5-re egyelőre sokan panaszkodnak, hogy meglepően terheli a procit a videólejátszás a Flash-es változathoz képest.Mindenesetre a Presto sajnos egyre jobban le fog maradozni, szóval előbb-utóbb úgyis időszerű lesz mindenkinél a váltás a 12.x-ről, már ha modern oldalakat is szeretne böngészni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Yettel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest