- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Autós kamerák
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
LonGleY #22252 üzenetére
"A CCleaner nem okoz semmiféle galibát. Szimpla temp és cache tisztító, de még a reg tisztítója is rendben van."
Régebben (direkt kiemeltem) volt jópár anomália a registry cleanerrel, amit az új verziókban folyamatosan javítgattak, de volt egy időszak, amikor sok fórumon lehetett olvasni nyavalygást, kiderült, hogy sajnos a CCleaner sokszor olyan dolgokat is kivágott a registry-ből a kukába, ami nem "árva" bejegyzés volt, hanem valamilyen szoftver használta volna, ha bent lett volna még a registry-ben, és így működési problémákat okozott. Asszem mintha changelogban is láttam volna ezeket a javítgatásokat. Konkrét példákra már sajna nem emlékszem, hogy miket tett tönkre.
Persze ettől függetlenül tényleg hasznos alkalmazás, én is néha használom, ha olyanom van, csak a registry részével azért óvatosan, mindenképp érdemes backupot készíteni róla a pucolás előtt.
Az mondjuk valóban nem igazán helytálló, hogy csak galibát okozhatnak (ebben a formában).(#22260) :
"pl. a Facebook share funkciók behalnak az oldalakon"
Ghostery vagy Adblock Plus?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Battlefield 2042
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest