Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
LonGleY #22252 üzenetére
"A CCleaner nem okoz semmiféle galibát. Szimpla temp és cache tisztító, de még a reg tisztítója is rendben van."
Régebben (direkt kiemeltem) volt jópár anomália a registry cleanerrel, amit az új verziókban folyamatosan javítgattak, de volt egy időszak, amikor sok fórumon lehetett olvasni nyavalygást, kiderült, hogy sajnos a CCleaner sokszor olyan dolgokat is kivágott a registry-ből a kukába, ami nem "árva" bejegyzés volt, hanem valamilyen szoftver használta volna, ha bent lett volna még a registry-ben, és így működési problémákat okozott. Asszem mintha changelogban is láttam volna ezeket a javítgatásokat. Konkrét példákra már sajna nem emlékszem, hogy miket tett tönkre.
Persze ettől függetlenül tényleg hasznos alkalmazás, én is néha használom, ha olyanom van, csak a registry részével azért óvatosan, mindenképp érdemes backupot készíteni róla a pucolás előtt.
Az mondjuk valóban nem igazán helytálló, hogy csak galibát okozhatnak (ebben a formában).(#22260) :
"pl. a Facebook share funkciók behalnak az oldalakon"
Ghostery vagy Adblock Plus?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest