- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
madstunt #10694 üzenetére
Végre valaki így pár hónap után ezt is megerősíti. Én is így tapasztalom, ezért vártam nagyon anno a Carakan-t, de az sem javított rajta semmit. Firefoxban, sőt még IE8-ban is gyorsabb, nem csak a Gmail, de a Reader, a Docs és az összes többi.
A Buzz-t nem használtam még, letiltottam, de gyanítom az is olyan lenne.
sekli: A címsor enyhén szólva sem az erőssége, még így sem, hogy a 10.5 javított rajta sokat.
Az elgépelt címek már törölhetők Shift+Del kombóval vagy a piros x-el a kijelölés jobb szélén.
A többire sokat én sem tudok.
Itt már fejtegettem korábban.
A könyvjelzőnél dettó. Ha egyéni elrendezés alapján van azokat ajánlja fel legfelül, amik legfelül vannak mind mappa, mind a könyvjelző a mappában.
ps: Valamelyik 10.54-es snapshotban már javult egy fokkal, tehát desk-re kiadja a Desktop Team oldalát, viszont visszafelé még mindig nem inkrementális a keresés, mert az "oogle" vagy "esktop" szavakra nem ad ki semmit.
A címsorkeresés a Chrome-ban a legjobb, bár a Tab hiánya ott is zavar, kényelmesebb azzal lépkedni lefelé, mint a lefelé nyillal.
Amúgy ha a vinyód gyors, akkor beállíthatod akár 50 000-re is a megjegyzett címek listáját, mert az indexelős címsorkeresése viszont tényleg nagyon gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest