Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Canon EOS DSLR topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #20747 üzenetére
Oké, feladom a dolog megértését.
Átnyergeltem arra az OS-re, ahol eredetileg telepítettem az Opera Developer portable változatát (Windows 8), és összesen kettő elmentett jelszó látszik:Ezzel szemben korábban jóval több jelszót tároltam el. Felajánlásra sem kerülnek ezek. "Természetesen" (ami továbbra is vicces portable esetén) az főleg nem, amit a másik OS alatt mentettem el. Pl. a Prohardvernél sem ajánlotta fel a bejelentkezési adatokat, pedig ezeket korábban 100%, hogy elmentettem. DE most megcsináltam azt, amit a másik OS-nél: kijelentkeztem, bejelentkeztem, ekkor rákattintottam a Save-re a jelszómentés felajánlásánál, most már ténylegesen fel is ajánlja, DE a jelszóoldalon továbbra is a fenti kettő jelszó látszik...
Szóval itt valamit Opera kegyetlenül elb@szott. Totálisan logikátlanok ezek a hibák.
Ezek szerint az opera://settings/passwords oldalon látható jelszóadatok teljesen függetlenek a valójában elmentett OS-függő (!) adatoktól!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külpolitika
- Óra topik
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest