- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
válasz
klimokrisz #303 üzenetére
A honor nem tudom milyen tablet, en leragadtam 2013-ban a nexus tabletnel. De ha androidos ez is, akkor a playstore-bol en letoltottem a streamctrl alkalmazast, ami tcp/ip -n csatlakozik az obs altal nyitott sockethez es taviranyitani tudja. Nem ez az egy van, tobb ilyen is van, ez eleg fapados de ingyenes. Ertelemszeruen a tabletnek es az OBS-t futtato gepnek ugyanazon halozatban (vagy legalabbis egymast elero halozatokban) kell lennie.
-
0xmilan
addikt
válasz
Elgato Stream Deck Mobile
Ezzel tudod iranyitani Android-rol a Stream Deck-et. A PC-s Stream Deck app-hoz kell egy OBS plugin es elvileg menni fog.
Az ingyenes verzioban csak 6 gomb es 10 oldal van. -
bobalazs
nagyúr
válasz
klimokrisz #305 üzenetére
Figyelj, lehet hogy van, nézz utána, ehhez én nem értek.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Ezt az elképzelést nem tudom elképzelni hogy lehetne megvalósítani.
Eleve az OBS a PCden fut nem a Tableten.
De ha tudsz távirányításra jó módszert akkor esetleg használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest