Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Valaki lenne olyan kedves felvilágosítani, hogy a gyári Astra G pótkulcs csak a gyújtáskapcsoló zárjába jó?
Vásároltam egy bontott szettet, és a csomagtartó, valamit ajtó zárjába nem mozdul el a pótkulcs, illetve bele sem megy, miközben a gyújtáskapcsolóba jó, és a bontott központi zárás kulcs is jó mindegyikbe.
Nem hiszem el, hogy ez volt a gyári megoldás.
-
Máté94
addikt
Ez egy jó kérdés. Fél év, talán 1 is akár.
Köszönöm neked is! Ha a szituáció úgy adta volna, akkor ezt kellett volna tenni, de hát nem normális.
Kicsit bonyolult, de egy külföldi barátaink autója , amit Mo.-n való helyvaltoztatásra használnak.
Ott voltam, amikor vásárolták, de nem kaptak második kulcsot.
Autó kellett 500e Ft-ért a közelből, akkor abban a pillanatban azonnal. Ezt választották. Én nem vettem meg volna ennyiért, tapasztalva már amennyi apró "baja" van. Eddig jártam hetente vele, de mostantól nem fogok tudni egy ideig. Ezért jött elő a kulcsos dolog.
-
Máté94
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ez eggyel jobb, mint amire én gondoltam. Mondván, biztos lopott volt.
Köszönöm a segítséged!
Akkor próbálom telken belül tárolni, és nem előidézni olyan szituációt ahol lemerül az akksi, miközben központizárral van zárva.
UI.: Ha orvosolni kellene a jelenséget, gondolom akkor 3 új zárbetét kellene, új vagy azokhoz tartozó kulcsokkal?
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Elnézést, ezért a kérdésért. Előre is megjegyzem, nem az enyém az autó. Én csak vigyázok most rá.Adott egy 2003-as 3 ajtós Astra G, és nem tudom kulccsal, kívülről bezárni az autót.
Hiába fordítanám el, semmilyen irányban nem hajlandó mozdulni. Mintha nem ez a kulcs lenne belevaló. Sem a csomagtér, sem a vezető oldali ajtón nem mozdulnak a zárszerkezetek.Természetesen indítható meg minden.
Leszedtem az akkumulátor sarut tárolás miatt, és eddig nem kellett kulccsal lezárnom, és ezért furcsa a jelenség.
Rosszul csinálok valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GLS
- Ingatlanos topic!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest