Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Erre mondjuk én nem lennék olyan büszke, hogy vigyori fejjel beposztoljam egy topicba, mekkora Tufa vagyok. Saját kereset nuku, saját tulajdon pláne, de balesetet okozni, az bezzeg megy. Vagy ha se annyi eszed nincs, hogy a józan belátásoddal megértsd a kötelező biztosítás lényegét, se annyi, hogy a szabályokat betartsd, legalább olvasd el pár bejegyzéssel feljebb, mekkora kalamajkát lehet okozni egy ilyen felelőtlenséggel. És ha tegyük fel, kártalanít a biztosító (kártalanít egy lófaszt, olyan biztosítót még nem láttam, szóval kifizeti mondjuk az okozott kár 70%-át), és megjavítják a kocsit, akkor lesz egy olyan gépem, ami értékcsökkent, hiszen törve volt, nyomott áron tudom csak eladni. Szóval lehet itt jópofizni, de én se szartam azt a majdnem két és fél millió forintot, elég sokat kellett gürcölnöm érte, de hát te ezt úgyis tudod, hiszen se saját kereseted, se saját tulajdonod nincs.
Persze ha minden reggel idejössz, elviszed a gyereket óvodába, délben hazahozod, utána beviszel dolgozni, este 11-kor hazahozol, elintézed a nagybevásárlást, hetente elviszed a kaját és a gyógyszert a város másik felében élő nagymamának, a fennmaradó időben pedig a rendelkezésemre bocsátod a kocsit, akkor nem szóltam egy szót se.
Ideje lenne már felnőni.
(És akkor még egy esetleges személyi sérülés vagy halál szóba nem került, csak a közvetlen anyagi kár.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest