Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Bocs, nem csak te nem érted még ezt teljesen...
Ez két lementett tartalom (lehet hogy egy, a topic infók alapján). Gyorsan kijavít majd valaki, ha nem erről van szó, de amiket én összeszedtem, maga az ifwi.bin.
Terminal emulator alatt ki kell adni ezeket a parancsokat:, MIUTÁN az sd-re másoltad a két fájlt.
$ su
# dd if=/external_sd/mmcblk0boot0.img of=/dev/block/mmcblk0boot0
# dd if=/external_sd/mmcblk0boot1.img of=/dev/block/mmcblk0boot1
# rebootNa most az nekem sem 100%-os infó, de biztos mindjárt megírják, hogy ez a két fájl gyakorlatilag megegyezik-e az ifwi.bin-el valóban vagy az téves infó volt...
-
-
Nem hiszem, hogy nincs az összefoglalóban szó arról, hogy a két boot partíciót kell ADB alól visszamásolni a teclastos rom helyére. Egy héten belül minimum tízenöten akadtak el pont ugyanitt, mindenkinek külön el lett magyarázva, hogy mit kell csinálni, úgy kb ezer hozzászólás szól erről... Elképesztő a rengeteg write only fórumozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest