-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnéztem még 1x, nekem is ez van felmásolva, de szerintem az lehet a gond, hogy nem tudod felülírni csak úgy, ahogy a leírásban írják. Nevezd át a régit pl. SystemUI_old.apk-ra, utána villámgyorsan másold át a helyére amit linkeltem, és a jogokat is módosítsd 644-re, és eszedbe se jusson közben kilépni a home-ra, vagy bármi mást csinálni, mert ha elkezdi dobálni a force closed üzeneteket, elég nehéz lesz visszaszerezni az irányítást. Utána indíts újra és imádkozz.
És mindezek előtt ugye nem felejtetted el írhatóra (rw) kapcsolni a systemet?
(#3495) obalix: Mindkettő megoldás törli a partíciókat.
Viszont a tethered cwm recoveryből tudsz teljes rendszermentést csinálni és visszaállítani a belakott tabletet. Viszont ha már sikerült a tethered cwm, onnan már pillanatok kérdése a root.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged