Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Modding és elektronikai kérdések
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - Milyen egeret válasszak?
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning

- 

PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kovi75k
csendes tag
válasz

RoundRobin

üzenetére
						Igazad van a memória is hardver. Én igazából arra gondoltam, hogy olyan hardvere nem lehet hibás, amit minden pillanatban használ, mint a processzor. Igen, a memóriát is folyamatosan használja, de egyszerre csak egy részét.
Azt feltételezem, hogy azért tudják olcsón árusítani a cuccot, mert silány elemekből rakták össze. Lehetséges, hogy azért voltak kénytelenek visszavenni a 8GB-t RAM-ból, hogy a félig meddig selejtes alkatrészeket is felhasználhassák. Persze ez csak egy feltételezés.
Most jelenleg működik. Hibának semmi jele. De az ezt megelőző hibás működés is akkor kezdődött, amikor felraktam egy újabb alkalmazást a Store-ból (2048 játék).
Most megpróbálok nem telepíteni rá semmit, azt vizsgálva, hogy megerősödik-e az elméletem. Ha néhány napig semmi jele. Akkor újabb memóriaterületeket veszek igénybe.A Fantasy Pinball-t nyomatom, ami szerintem eléggé leterheli a procit, ahhoz hogy kijöjjön ha az hibás.
Addig továbbra is keresem annak a lehetőségét, hogy a gyári partíciókat visszaállíthassam.
Egyébként semmi bajom az eszközzel. Ez az első androidos cuccom, és ha nem lenne ez a problémája, akkor kiváló eszköz lenne számomra, meglep hogy mit tud.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
 - DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
 - iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
 - Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő