- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi75k
csendes tag
válasz
RoundRobin #3235 üzenetére
Igazad van a memória is hardver. Én igazából arra gondoltam, hogy olyan hardvere nem lehet hibás, amit minden pillanatban használ, mint a processzor. Igen, a memóriát is folyamatosan használja, de egyszerre csak egy részét.
Azt feltételezem, hogy azért tudják olcsón árusítani a cuccot, mert silány elemekből rakták össze. Lehetséges, hogy azért voltak kénytelenek visszavenni a 8GB-t RAM-ból, hogy a félig meddig selejtes alkatrészeket is felhasználhassák. Persze ez csak egy feltételezés.
Most jelenleg működik. Hibának semmi jele. De az ezt megelőző hibás működés is akkor kezdődött, amikor felraktam egy újabb alkalmazást a Store-ból (2048 játék).
Most megpróbálok nem telepíteni rá semmit, azt vizsgálva, hogy megerősödik-e az elméletem. Ha néhány napig semmi jele. Akkor újabb memóriaterületeket veszek igénybe.A Fantasy Pinball-t nyomatom, ami szerintem eléggé leterheli a procit, ahhoz hogy kijöjjön ha az hibás.
Addig továbbra is keresem annak a lehetőségét, hogy a gyári partíciókat visszaállíthassam.
Egyébként semmi bajom az eszközzel. Ez az első androidos cuccom, és ha nem lenne ez a problémája, akkor kiváló eszköz lenne számomra, meglep hogy mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest