Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Születésnapos a Noctua
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
philips20
üzenetére
Az fent van a kezdetektől, mint írtam, tud is konnektálni.
Viszont a flash tool-lal való hekkelésnek még nem néztem utána a topicban. Ill. néztem, de erről is többféle verzió van. (melyik xml-el, hogyan, stb...)És mivel működik a tabom ezért nem nagyon akarok próba-szerencse alapon nekiállni. Ha nem indulna akkor próbálkoznék bátran.

Szóval jó lenne ha pontosítaná valaki - főleg ha te tudnád esetleg, mivel te első kézből érintett vagy - hogy melyik leírás alapján ment a dolog.

Egy gyors kérdés: power+vol_down se csinál látszólag nálam semmit. Olvastam valahol, hogy tök sötét marad a képernyő, de mégis működik. Itt pl tényleg semmit nem látni rajta? Droidboot hiánya után már semmit nem hiszek el ennek a tabnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest