-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vferi90
tag
Ne ez megoldódott. (én voltam bal***sz, véletlen törölhettem a recovery.zip file-t a mappából.)
Viszont az utolsó lépésnél akadok el.A Browse gombbal be kell tallózni a csomagban megosztott "flash.xml" file-t; majd "Start to Flash"
Ez körülbelül 10 perc alatt feltölti a P89Mini módosított alap firmware-t (AOSP 4.4.2, a lenti hibával egyelőre). Ha leakadna közben akkor ki kell kapcsolni a tabletet (power gomb hosszan), majd elölről kezdeni azt a lépést
- A launcher-rel belépünk CWM-be
- CWM-ből leformázzuk a /system particiót (Mounts and Storage -> format /system)
- ADB Shell-t indítunk, majd onnan:Flash megvan, CWM-be belépek, majd formázom a /system partíciót. Ezután hogy indítok shellt? Mert CWM-ben van a tab és úgy nem tud kommunikálni vele a gép. A rendszer meg nem indul el formázás után... (és alig bírtam rávenni hogy újra flash-elje)...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest