- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
_Soma77_ #589 üzenetére
Értem és ezt vallom én is, csak felületesen olvastam és abban a hitben voltam, hogy ugyanazt a p89 mini ROM-mal kisérleteztetek, amit én is letöltöttem. Ezért is örültem (a VPN szempontjából fölöslegesen), amikor bejelentettétek, hogy az ifwi.img cseréjével helyreállt a töltés és a Wifi hiba.
Mindegy, egy működésképtelen tabletnél még egy kitkat-os is jobb.Akinek flash gondja van (USB logó a képernyőn), annak az alábbiakat tudom javasolni:
1. Régi laptopot, 1.1-es USB portokat felejtse el. 40-szeres az elvi sebességkülönbség az 1.1 és a 2.0 USB között! Ez itt igenis számít! Én spec ezért szivtam, mert egy p3-as laptop kövületet használok flashelésre és azon csak 1.1-es port van. A fene se gondolta volna, hogy maholnap száloptika kell egy nyomorult tab felflash-eléséhez. :
2. A gép gyári kábelével kisérletezzen, mert a használt kábelek lehet, hogy már megkoptak (csatlakozó) amit kapott az viszont jelenleg még elég újnak számít és elég patentül illeszkedik.
3. Az intel driver telepitésénél a következőkre kell figyelni:A TAB NE LEGYEN csatlakoztatva a géphez és amikor a driver települt, akkor a végén feljön egy ablax, abban le van irva mit kell tenni. Ime:
a: Bekapcsolt állapotban csatlakoztatni a TAB-ot.
b: Kikapcsolni a TABOT.
c: Bekapcsolni a TABOT.Valszleg igy lövi be a port, vagy a kommunikáció sebességét a driver.
Igy vélhetően nem jön majd sleep error sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest