Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCMaster133
csendes tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a gyári Op3n Dott-os ROM nem jön be. Legszívesebben CyanogenMOD-ot tennék fel de mivel unsupported nem merem és annyira nem értek hozzá. Ha valaki ért pl akik csinálták az 5,58GB-os flasht azoknak nagyon de nagyon megköszönnén ha egy 4.4.4-es vagy 5.x.x-es ROM-ot csinálnának
CyanogenMod port is jó van a hivatalos oldalukon fennt hogy hogyan kell, de mint mondtam én nem értek hozzá. Amúgy semmi baj nincs a tablettel mostmár hogy "nagyobb" a tárhelye csak simán idegesít hogy nem rakhatok rá olyan romot amilyet én szeretnék. Meg a KitKat is már kezd (Régi) lenni mivel most jön az új android szóval egy Lollipop az a minimum volna. Ha valaki tudna ebben segíteni és lenne rá ideje nagyon meg köszönném.
--------------------------------------------------------------------+1 kérdés:
Mi van akkor ha nem device supported rom-ot rakok fel az androidos eszközre. Mint pl erre a tabletre ha fel akarnám rakni a CM11.1-es romját mondjuk a samsung galaxy tab3 pro-ét vagy bármelyik tablet romot ami wifi supported akkor mi történne? Brick,Hard Brick,Soft brick? Vagy esetleg működne? vagy kuka? Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest