Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Hali mindenki,
Jelentem azóta is használom a tabletet, igaz főleg csak netezésre itthon wifin, DE volt hogy zenét hallgattam róla méghozzá a Neutron Playerrel (mp3 és FLAC vegyesen, általában popzene) bluetooth fejhallgatóval (nem fülhallgató) és órákig tudtam hallgatni, egészen jól szólt!!

A másik: most frissült az Opera browser (a piros betűs, nem a Coast meg egyebek) és baszki, nemn akad, simán fut a tabon... érdekes hogy még a droidra is lehet olyan böngészőt csinálni, ami rendesen fut...

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest