Hirdetés
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Canon EOS DSLR topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazka05
őstag
Figy én 6évig jártam régen harcművészetre. És ezt nem lehet otthon megtanulni!! Csak ugyhogy fogodmagad és lemész ahol ezt tanítják pl: az egyik haverom most jár Kidboxozni és azt mondja hogy király! Szerintem probálki elmész egy edzésre ha tetszik akkor jársz tovább ha nem akkor nem vesziteni nem veszitesz semit!
-
Gambit
őstag
Szerintem otthon egyedül semmit nem fogsz tudni megtanulni. Az önvédelem egy gyakorlati dolog, amit egy másik ember akciójára csinálsz. Ha nincs másik ember, nincs önvédelem. Ez olyan, mintha te otthon gyakololnál egyedül cselezni egy focilabdával, aztán amikor szembekerülsz egy védővel, rájössz, hogy nem tudsz megcsinálni semmit. Ha netán mégis elmennél egy klubba, akkor ezt a topicot ajánlom, sok stílust megbeszélünk benne: Bővebben: link
-
Versus123
aktív tag
Otthoni tanuláshoz ajánlom Bas Rutten oktatófilmjeit. Nekem van 3,netről szedtem le. Egyik a karkulcsokat&fojtásokat taglalja,nagyon jó földharchoz. A másik egy komplett edző videó,kezdőknek,profiknak egyaránt,....videón bemutatja az alap rugásokat,ütéseket,hogy kell ezeket kivitelezni..nagyon jól magyaráz,sok gyakorlással tényleg rengeteget tanulhat belőle az ember. Vannak hozzá mp3-mak is,ahol ő magyaráz,ha pl. edzel valahol,akkor is tudd hallgatni(számokat mondd,annyit kell ütnöd/rúgnod a zsákra/levegőbe,vagy kombinációkat mondd...pl:left hook,right uppercut,right knee.) Nagyon jó tényleg. A 3. videó nagyon mókás de hasznos is: az utcai önvédelemről szól. pl. hs kocsmában neked esnek mire figyelj,hogy térj ki,hogy hasznosíthatod a berendezést,mi a leggyorsabb módja a gyerek lerendezésének,a helyes testtartás...talán ez a legjobb neked!!!
A videók címei: Bas Rutten:
Armbars&armlocks
MMA workout
Lethal street fighting
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
az a baj hogy verekedni akarsz tanulni. és sztem ezt nem csak elirtad(ha mégis akkor ez a hsz tárgytalan). inkább csak védd meg magad.
amugy egyedül nehéz éles helyzetet szimulálni, mert otthon nem fox ''lebénulni'' kis időre sem, nem lesz szócsata meg fenyegetés meg ilyenek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Medence topik
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tanuljunk angolul!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest