-
PROHARDVER!
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Az asztalom egy régióján van a hangfalam, és kb egy helyre rakom a telóimat is . Ha épp hívnak, sms, akkor jön a rádiójel-alapú generált zaj a hangszórón, amit mindenki ismer. Ha be van kapcsolva a hálózat alapú pontos idő, akkor is halható annak a kommunikációja... De felesleges volt az, így kikapcsoltam (csak annyi a lényeg hogy még az sincs).
A héten váltottam csak át valamelyik Vodás TUTI-ról ONE-osra. Azóta a nyugalmi állapotban (csak normál hálózat, mobilinternet kikapcsolva) hallom, hogy van hogy 15-30 másodperces kommunikáció folyik, ami korábban nem volt, vagy nem volt ilyen módon fellelhető (lehet, hogy kisebb energiájú volt a jel... ilyesmik).
Lehetséges, hogy ha semmi sem változik (se hardver, se beállítás a telefonon, sem átlag pozíció), csak a díjcsomag, akkor az másféle, vagy sűrűbb kommunikációt eredményezzen a házattal?
Én halandó, megtudhatom, hogy mi ez az extra kommunikáció, anélkül belemennék hardveres hálózati forgalom analízisbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest