Hirdetés
- Fujifilm X
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
Snakeiboy
üzenetére
Hátha az én tapasztalatom is jó lesz.

Rozak ROM-ot használok a gépen, v1.0.3-ast, azaz 4.2-es Androidot. Teljesen kigyomláltam, így megszűnt a battery drain, azaz nem merül standby állapotban. Átlagosan 4-5 óra kijelzőidőt tud akkuról, de ez csak WiFi-s böngészés vagy filmnézés. Játékkal jobban merül, de fél óránál tovább nem vagyok képes semmivel sem játszani.
A hardver teljesítménye bőven elegendő a játékokhoz és a felbontáshoz, semmi sem akadt még meg rajta nálam. Viszont az általános UI katasztrofális tud lenni. Egyszerűen totálisan optimalizálatlan a kernel, van, hogy megfagy 5-10 másodpercre, majd megy tovább. A ki-bekapcs gombra legtöbbször 2-5 másodperc után ébred csak föl.
Nem bántam meg, hogy megvettem, mert gyönyörű a képe, de lehetne erősebb is, ráadásul a türköződő felület miatt kültérben használhatatlan.
Biztosan nem venném meg újra. Inkább egy 1280x800-as márkás, 3rdparty fejlesztők által rendesen támogatott gépet választanék, valami Samsungot, aminek kiadták már a kernel forráskódját és elérhető hozzá mindenféle ROM, pl. CyanogenMod vagy valami AOSP.
Viszont ezek drágák. Droidot max 50-ért veszek, mert tartalomfogyasztásra egyszerűen nem ér meg többet nekem egy tablet. 60-70-ért meg már inkább egy Win8-as tabletet vennék. Az nem akad meg és teljesítményben is lenyomja ezeket. És nem utolsó sorban bármit elfuttat...
(ha elég a böngészés és a játék, akkor inkább egy iPad2... csak azzal meg nincs NAS-ról filmlejátszás.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- iPad 11 (A16) 128GB Cellular Újszerű/2026.111.13.Apple Gar./Akku 100%/p4855
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 90%/p4860
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest