Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #61101 üzenetére
Attól, hogy az új helyen több lett a fizetésem, még nem lettem egyből multimilliomos.
Ráadásul a kiesett 3 hónap is elvitt a tárcából, és kevesebbet hozott, a próbaidőre sem járt teljes összeg, és most tanulmányokra is ki kellett adni másfél havi új teljes fizetésnyit, plusz autó szervizre is elugrott, aztán még 2 hónap és már lehet, hogy pluszos leszek talán.
De nem csak ez a lényeg, hanem hogy akkor miért most akarok pont új telefont, mikor a régivel egyébként - ha ez is kérdésként merülne fel - semmi bajom, pedig samu, de alsó közép... csak azért, mert a szolgáltató megszünteti a jelenlegi ősi díjcsomagot, és most valamit kezdeni kell ezzel. Így össze akartam kötni a dolgot.
Nem életbevágó, meg nem is kell nekem pont most új telefon, csak elkezdtem nézelődni.Akkor az lesz, hogy most csak díjcsomagot módosítok, aztán még gyűjtögetek, és majd karácsony környékén megint szétnézek. Vagy, mittudomén
Azért köszi az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest