Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- LED / LCD TV topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Akkor neki bejött az élet.

*
Más téma:Múlt hét elején rám telefonált a közös képviselő, hogy baj van, a fölöttem lévő lakás erkélye omladozik, be kellene engednem a társasház által megbízott kőművest, hogy mérje fel a helyzetet és ha szükséges, akkor oldjam meg, hogy valamikor be tudjanak jönni és az én erkélyemről is tudjanak dolgozni.
Oké, egy nappal később ott járt a fickó, közölte, hogy igen, szükség lesz arra, hogy az én erkélyemről is elérjék a fölötte lévő erkély alját, mert le kell verni a peremét annak meg újra kell vakolni. A leverés természetesen csak kora reggeli időpontban volt jó nekik, jó, péntek reggel megcsinálták, akkor úgy volt, hogy hétfő délután jönnek és vakolnak. Jöhetnek, gondoltam, ezen a héten szabadságon vagyok, ablakokat gittelnék-festenék-szigetelnék újra.
Hétfőn esett az eső, szóltak, hogy ma nem, majd másnap. Jó. Másnap 12-re kellett volna jönniük, 4-kor (!) felcsöngettek a kapucsengőn, hogy bocs, ma más meló miatt nem jutottunk el ide, holnap egyre jönnénk, ja és az eddigiekkel ellentétben nem leszünk meg egy napon belül, hanem három egymást követő nap. Tegnap egy után nem jöttek, sőt, ideszólni sem szóltak, mert azt minek (direkt megadtam nekik a telefonszámomat).
Ilyenkor mi van, mit tehetek? Mószeroljam be őket a közös képviselőnél, aki elvileg megbízta őket a társasház nevében, hogy hazug disznók, annyira nem képesek, hogy jelezzék, ha valami közbejött? Azt nyilván nem tehetem meg, hogy be sem engedem őket, ha jönnek, mert persze úgy hagyták az én erkélyem fölötti erkélyt, hogy vakolat leverve, a téglák szabadon, meg a peremnél kilátszik a lebontott részen a vasbeton szerkezet...
Az egésszel persze az a gáz, hogy így a nyílászárókkal sem tudtam haladni semmit, mert nyilván nem akartam addig belekezdeni, amíg ők nem végeznek (az erkélyen csinálnám én is a festést-gittelést)...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- CPU léghűtés kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.