Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Kukabotok nem vezethetnek X szárnyút, csakis Szkájvóker Lajossal együtt, de ő most éppen hűsöl telefonbetyárkodás miatt
Verus: Akkor legközelebb barlangtúra lesz
#7466: Úgyis megpróbállak lekosztatni a fóbiádról
Én sem úsztam meg a szuszogó gőzmozdonyságot felfelé menet, miközben erőteljes zabszem effektus keserítette meg unalmas életemet
-
ngabor2
nagyúr
és mi a véredényed: én igyak egy ipróbáltan jót, vagy az már sok lesz a jóból?
egy igazán jót odaadtam bátyámnak, olyat ő önszántából sose venne... legalább kóstolja meg, hogy milyen az igazán jó búzasör. bár holnap asszem számára következmények lesznek, edzés kell hozzá
-
ngabor2
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
Lortech
addikt
Nézd már.. Nektek lehet ilyet is? Milyen poén lenne egy két blogba belepofázni.
Lehet, hogy a végén még jogokat szerzek magamnak. Lehet, hogy épp te leszel az áldozat!
Más: hú de nehéz egy normális albérletet találni BP-n. Még leírás alapján se, és mi lesz, ha személyesen megnézem. Meg azt nem értem igazából, hogy hogy lehet megélni BP-n albérlőként, ha egy kis 1-1,5 szobás lófütty garzon fenntartására is elmegy kb. min. 80 ezer is havonta, normális lakások árairól nem is beszélve. Ha beleszület valaki, az más, ahogy én is vidéken beleszülettem egy nagy családi házba, és most elég fura, hogy ennyi pénzt el kell tapsolnom csak azért, hogy legyen egy hely, ahol élhetek. Eddig ez olyan természetes volt. That's life.
-
ngabor2
nagyúr
nem, a nagyja az enyém lett
neked csak egy maradt. viszont most megyek, lezuhanyzok, aztán ledőlök kicsit alukálni, mer' álmos vagyok.
ja, azt az egyet akartam amúgy is a végére hagyni, nem igazán rajongok az ilyenekért, bár az elmúlt napokban jó tapasztalataim voltak a bótosokkal.
-
Bubu79
addikt
No szóval - a kérdést Neked szántam:
Mobil1-et hörpöltél reggelire, hogy így pörögsz? Nem félsz, hogy elszállsz? Mondjuk úgy hétcsillió fényévnyire és nem kapsz GPS-t a visszataláláshoz...
Felmosó vödörnek ideális lennél
Verus: Mit kapok a két napja tanusított lovagiasságomért? Esti puszi?
-
Verus
senior tag
Kaphattál volna a hejcegnői palotába valami jó kis beosztást, dehát ha ilyen vagy nem érdemled meg.
MegmentőMaci: Szia! Láááttaaad láááttaaad bántott, kötekedett, kiutált innen, gonoszkodott és plusz még ágyelőt is akart Belőled csinálni.
Én már nagyon kivagyok idegileg! -
mánemfogok
norcsa88: neked is
buszosok: Én azt szeretem a buszon, hogy amikor jegyet akarok venni a sofőrtől szabályosan rosszul esik neki, és immel ámmal adja, olyan mintha Ő tenne nekem szívességet 3majdnem 300-ér, mikor 200 körül van újságosnál, persze az sose esik útba, úgyhogy marad a busz, meg a köcsög buszsofőr
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest