Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tékozló
tag
válasz
Sasi001 #108123 üzenetére
az előbb windows induláskor jó volt, gondoltam mindent újrainditok, átraktam hdmi 3-ra is, hátha a 4-esen nem jó, de mikor bejött a windows azóta megint nem aktiv. rákérdezett a tv, hogy pc-e, nem mondtam, akkor is annak vette mert a port onnantól az lett, visszaraktam bluraynek, de akkor sincs a funkció.
-
Tékozló
tag
-
Tékozló
tag
Benne van a funkció USB-ről lejátszva, de HDMI-n nincs. Amúgy tök mindegy minek nevezem, semmilyen eszközként sincs ilyen funkció.
Ezt találtam, ezt próbálom most:
https://eu.community.samsung.com/t5/tv/picture-clarity-setting-grayed-out-on-external-hdmi-source/td-p/8425971 -
Tékozló
tag
A TV lejátszója nem ismeri a régi tömörítéseket (egyes AVI, egyes ős MPG fájlokat, és sok régi filmem ilyenekben van, meg az összes DVD felbontásúak is), tehát PC, vagy Androidos cucc kell a lejátszáshoz, ami megint csak HDMI-s eszköz.
Nem egy nagy tragédia, de röhej, hogy egy drága TV nem javítja a mozgást és pl. itt lenne a szemcsésség zajszűrése is. -
Tékozló
tag
Mint ebben a videóban neki sincs (1:58-nál), igaz neki game módban van ahol ugyancsak nincs ez a funkció:
https://www.youtube.com/watch?v=ZTwK-TcLxVM&t=238s -
Tékozló
tag
Nem megy. Samsung S95D. Nincs képjavítás/képtisztaság funkció, akármire állíthatom a HDMI-t (PC, Blueray, kábelTV beltéri). Kábelcsere sem segít, már csak a HDMI port csere segíthetne, sőt az is megvolt, mert a kábelcserét másik porton keresztül próbáltam egy másik eszközbe dugott HDMI-vel. A PC 120Hz-en megy, de 60-ra állítva sincs képjavítás funkció a TV-n.
-
Tékozló
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az miért van a TV-knél (amelyik tudja ezt a funkciót), hogy USB-n és hálózaton is működik a képjavítás (Trumotion és hasonlók, dejudder és egyebek), míg HDMI-n sosem aktív (pl. PC, TV-okosító, konzol)?
Van olyan TV ami tudja, vagy külön feltétele van? Mintha egy régi Samsung TV tudta volna (de már régen volt) igaz nagy imput laggal, de ez filmnézésnél kit érdekelne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest