Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltictrl
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném van egy 55EG9A7V OLED, és szeretnék rajta csatlakozni a LG Store-hoz de töltés közben vagy újraindul a program vagy kikapcsol, mit lehetne ilyenkor tenni? Pedig az elején simán behozott mindent -
zsoltictrl
csendes tag
válasz
dgyuri0123 #10121 üzenetére
Beállítom annyira, de akkor nem lesz rosszabb vagyis sötétebb a fénye?
-
zsoltictrl
csendes tag
válasz
dgyuri0123 #10116 üzenetére
Egy oldalon követem a beállításokat
-
zsoltictrl
csendes tag
válasz
Ren Hoek #10113 üzenetére
A Haladó1 állítottam be úgy hogy csak éjszakai módban használom, FULL HD-ból csak a legjobbat próbálom kihozni belőle
Ezeket állítottam be rajta: oled light 60, contrast 95, brightness 60, H-V sharpness 0-0, color 45, tint 0
trumotion kezdve mindent kikapcsoltam,
red 2
green 7
blue 4
Warm1
most így használom -
zsoltictrl
csendes tag
Hali! Valaki már kalibrálta a képet ezen a tévén, LG 55EG9A7V OLED ? Világos és Éjszaki módot szeretnék beállítani, FULL HD a tv, OLED fényereje jó hogyha fullon van?
-
zsoltictrl
csendes tag
Sziasztok! Egy Ps4 prohoz szeretnek kép beallitasokat kérni, 55eg9a7 tv van
-
zsoltictrl
csendes tag
Valaki használja úgy a TV-jet hogy nem Blu-ray lejátszórol nézi a filmeket hanem egy külső HDD-rol amire letölti a 1080p filmet? Ugyan olyan minőségben játssza le külső HDD rol mint egy Blu-ray lejatszorol?
-
zsoltictrl
csendes tag
Sziasztok! A véleményeteket kérnem hogy mit gondoltok erről a két példányrol [link]
[link]
Gondolom ez a ket tv kép minőségben nem tér el egymástól? Játékra és filmnezesre használnám leginkább!
De ha már van LG OLED 4K HDR tévék, azoknak sokkal jobb a kepminoseguk mint az első kettőnek? Vagy a Full HD is megfelelő erre a használatra? -
zsoltictrl
csendes tag
válasz
Partizan182 #1908 üzenetére
Már vagy 7 éve várok es a kisebbik LG tv-em pedig jól bírja semmi baja de már le szeretnek cerelni
-
zsoltictrl
csendes tag
Sziasztok! Tv vásárlás előtt vagyok, már egy pár hónapja spórolgatok egy jobb Tv-re és egy pár infoval l megdobhatnatok előtte hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni!?
Két tv-et néztem ki ami mozizás ra lenne használva és ps4 el is használnám!
[Lg]
[sony]Valamint majd be akarok szerezni jól felszerelt megbízható házimozi rendszert egy ilyenre gondoltam
[link]Melyik tv-vél lenne érdemesebb hosszú távra gondolkodni? Van ezzel a tv-vel tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- Eladó Skullcandy Dime vezeték nélküli fülhallgató!
- Yamaha rx-v385 5.1 házimozi erősítő+ Magnat needle 5.1
- Pioneer XDJ RR DJ Contoller
- Wangine WPA-600 Pro végerősítő. Sanken tranzisztorok. 2x80W/2x120W.Extra: 2 bemenet/hangerőszabályó
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest