Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
febi
tag
Sziasztok!
65'-os tvt szeretnék falra felfúrni állványra. Kinek milyen tapasztalata van erről? Van állvány ajánlásotok ami rendben megtartja? Jobbra balra szeretném kicsit kihajtani, ezért szükséges.
Köszönöm! -
febi
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Valóban a C2-el össze lehet "hasonlítani" a sony-t. Élőben egy valami fogott meg a két tv-k közti különbség során, a sony javára. Az pedig a hangzás volt. Hát az brutál volt. Tudom annyival többet nem ér a sony csak a hang alapján.Sony mellé nincs szükség hangprojektorra az biztos. Kiterjesztett garanciával +2 év 36990 sem is olyan rossz vétel.
Még jóhogy ritkán vásárol az ember tv-t, mert lássuk be olyan nagy a választék, hogy csak pislognak a vásárlók :-D
-
febi
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt vagyok. 65 colos keresek és rátaláltam a Media markt-ban most akciósan az alábbi TV-re. Láttam élőben a képét és a hangja prémium. Nagyon sok hozzászólást olvastam, de valaki aki nálam jobban ért a tv-hez. mondana pár javaslatot mire figyeljek? valamint az alábbi valóban jó vételnek tünik? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor