Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
deo1977
tag
válasz Bile Demon #75419 üzenetére
Jaja frankó, főleg amikor sötétben az IN STOP gombra tévedsz
Nagyon nagyon nem javasolnám napi használatra azt a távirányítót, egy fiókban jó helye van kivett elemekkel -
deo1977
tag
válasz Pro Koryak #69411 üzenetére
Jah nemkicsit, mondjuk brutál nagy fényereje van. A 5-10%os fekete foltosodás miatt viszont kicserélik a panelt, remélem valami homogénebb EVO-t kapok.
[ Szerkesztve ]
-
deo1977
tag
Ez gyorsan ment, felhívtam az LG szervíz központot, a múltkori bejelentésem óta adatokat se kértek, majd ma felhívott a szervizes, elküldtem neki a képeket a foltos kijelezőről, rá egy órára hívott is hogy megrendelte a cserepanelt, jövőhéten jön beszerelni házhoz így kell ezt csinálni!
Azért tegyük hozzá hogy a múltkori középen rózsaszín foltos hibámat simán elutasították, ezzel kár is próbálkozni, nyilván az EVO-s penelgyártás még sajnos elég lottó kategória. -
deo1977
tag
Hali!
Decemberi új vásárlás volt, adtam időt neki de ezek a sötétebb foltok benne maradtak a kezdetektől mióta megvan. Semmiféle ilyen tartalmat nem adtam neki, kb 4 óra horizon 5 van benne azon kivül semmi játék csak netflix/amazon megy 0 álló tartalom, figyelek rá . Mi a franc lehet ez a sötét foltosodás? 1x futattam le a manuális pixel frissítést de nem oldotta meg. 5% és 10% látható. Már arra gyanakszom hogy a penel mögötti elektronika figyel be.
A korábbi rózsaszín foltot a közepén/bal szélén visszadobta a szervíz hogy ez ilyen, de ez azért nem az a kategória.[ Szerkesztve ]
-
deo1977
tag
válasz P1eTr0 #67057 üzenetére
Hali!
Én is küldtem képeket LG-nek, hogy van középen rózsaszín folt, meg a bal szélen szemből. Pár nap után ugyanez volt a reakció a hivatalos szakvéleményben hogy ez normális ezen a technológián. Mondjuk ez sokkal elviselhetőbb próbléma mintha egy fekete sávolós panelre cserélnék ami ráadásul nem is EVO. Viszont HA ezen felül BÁRMILYEN kis képi hiba megjelenik azonnal elkezdem kongatni a vészharangokat a szervíznél.
-
deo1977
tag
válasz Calogero #66160 üzenetére
Van esély hogy ez javul? Pixel refresh? valami? Azt írák hogy a fényerő még nőni fog, kb 75-100 óránál fogja elérni a maximumot.
Normál mozizásnál, netflix amazon, disney nem zavaró, hoki meccset nem nézek, viszont ha a Vaják télen fog játszódni akkor látni fogom szvsz.[ Szerkesztve ]
-
deo1977
tag
válasz P1eTr0 #65917 üzenetére
Hali!
Úgy olvastam külföldi fórumokon hogy ez a pirosodás a bal és jobb oldalon van éles szögekből és ez a EVO panel sajátossága, ez valami plusz réteg ami véd a beégés ellen.
Nézd meg 5%-os szürke homogén képpel is ott is látszania kell kicsit. Mivel Neked GX-ed van az 100% hogy EVO panel. Nálam ugyanez megvan, ez nem hiba . -
deo1977
tag
Megjött a 48c11 oled, brutális EVO paneles ez külön jó hír.
Van lehetőség hogy a dedikált rakuten vagy prime video gombra HBO-t varázsoljak? -
deo1977
tag
válasz #72042496 #65645 üzenetére
Az erősítőm interface képét majd külön rákötöm HDMI-vel, a második Dell monitoromra, azt pedig az integrált 10850K proci hajtja alaplapi DP-n keresztül windows-on. Egy gombnyomás és máris csak a HDMI in-t kapom amit az erősítő küld szeparálva. A VGA DP 1.4-en viszi a 2K-s HDR monitort 120hz-en és HDMI 2.1-el bekötöm a LG oledet immár 3. monitornak. Ha sikerül a 6800xt-ből DP-HDMI kábellel elküldeni az erősítő felé CSAK a hangot az nagyon win lenne, de biztos vagyok benne hogy a HDMI 2.1-en fogja a tv-be küldeni és nem választhatok más out-ot.
-
deo1977
tag
Hali!
Jövőhéten érkezik a 48C11 Oled Tv. Eddig monitoron filmeztem, a 6800xt- HDMI-je a H/K 265 erősítőbe futott szépen le is keverte a DTS-HD,Dolby True HD hangokat, a moncsik meg mentek a DP porton.
Az új jövevényt nyilván 2.1 HDMI-vel kötöm be 120Hz/VRR /HDR meglegyen így ugye kiesik a HDMI direkt hang az erősítő felé (a vga-n csak 1 hdmi van sajnos).
Kérdés: a 48C11- ből arc-ról bekötve az erősítőbe megmarad ez a feature 120hz/VRR/HDR mellett egy certis 48Gb/s HDMI 2.1 kábelről.
A TV eARC-ot tud ha jól olvastam az erősítő sima 1.4 HDMI arc-os ,ez okozhat problémát?
Ez nem teljesen TV-s topik kérdés de vajon el lehet szeparálni a 6800xt-n hangot hogy DP-HDMI átalakítós kábelen menjen a hang az erősítőbe?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest