Hirdetés
- Hobby elektronika
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- 3D nyomtatás
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
adott a lg c8 -as, a kérdésem,
azt olvastam külföldi fórumon, hogy az új fw -el meg lehet osztani a netet okostelóval, és így könnyebb
fw -t frissíteni, akinek alapból nincs összekötve a nettel, ez tényleg így van, esetleg valamilyen leírás? -
laszlohu
addikt
válasz
Pro Koryak #29000 üzenetére
nekem a boltban azt mondták, mikor megvettem a "c" szériát, hogy belülről ugyanaz, mint az "e", csak az utóbbinak szebb a design-ja külsőleg
-
laszlohu
addikt
most vettünk LG 55 c8 pla
t 460000 ft ért ,
maximálisan elégedett vagyok, az ECO módot letiltottam, mivel bekapcsolt ECO ( környezetbarát ) módban a kép gagyi volt és fakó,csak ajánlani tudom!!!
a másik dolog,
amit tiltottam a beállításokban,
az az, hogy
4 óránként ki akart kapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Szegeden TCL 98C805 98 colos Mini LED 4K QD TV, Dolby Vision/Atmos, VRR 144Hz!
- Roli LumiKeys Studio Edition, bluetooth verzió
- Pár hónapos! Arturia MiniFuse 1 USB Audio interfész Garis hangkártya számlájával eladó!
- Hisense 50A6N 50 -os Smart 4K UHD LED TV
- Audio-Technica System 10 kéziadós vezeték nélküli mikrofon készlet
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest