- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
#Morcosmedve #58139 üzenetére
Köszönöm, akkor itt lehet valami gáz.
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #57032 üzenetére
Ez volt a félelmem, de akkor igaznak is látszik. Nekem a Spotify, Twitch, Netflix, HBO Go minden megy hibátlanul. Ez elég fontos
-
válasz
#Morcosmedve #53414 üzenetére
Semmi ilyesmi. Csak a tv és Xbox. És csak az Xboxon kell állítani ezt, nem a tv-n.
-
alaves
addikt
válasz
#Morcosmedve #51843 üzenetére
Na, mint kiderült az USB 3.1 type C 1.generáció még nem tudja a videojel továbbítást, csak a a 2. gen-tól. Szépen beletettek egy 2019-2020-as laptop-ba egy HDMI 1.4b-t és egy USB 3.1 type C 1.generációsat, amely közül egyik sem tudja a 4k/60Hz-et. Mindegy, a célnak megfelel, de majd egyszer megértem mennyit spórolnak ezen.
Ez olyan mint, hogy az LG kispórolta az USB 3-at és a DTS licencet még az OLED-ekből is, a budget OLED754-ben meg van mindkettő. -
alaves
addikt
válasz
#Morcosmedve #51801 üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam.
Tehát Intel® Core™ i5 10210U + Intel UHD graphic driver + nvidia MX110 + USB 3.1 Type C adja a 2160p/60Hz-et.
(Írtam az Asus-nak, hátha tud választ adni, bár elsőre csak a HDMI típust és paramétereit küldték meg, de legalább tudom, hogy HDMI 1.4b, mert sehol nem volt leírva). -
Crus
őstag
válasz
#Morcosmedve #51793 üzenetére
Alaves egy Philips OLED754-en próbálkozik, amin sajnos pont úgy nincs DP port, mint a notiján... meg nekem itthon egyetlen tv-n se, de az 55CX-en se lesz :-(
Viszont pl. egy Trusty USB-C-HDMI kábellel valóban gólt lőhet... végül is kb. 6.000 Ft-os tétel, nem egy nagy összeg.
-
válasz
#Morcosmedve #51289 üzenetére
Mind3 opció be volt ott kapcsolva.
Ez az új FW újdonsága?
Nem szoktam nézegetni a beáll.-i opciókat, be van lőve a kép/hang/egyéb ahogy kell (leírás alapján, itteni felhasználók ajánlása alapján) és használva van a TV mindenre amire való és használható. -
Gtaati
őstag
válasz
#Morcosmedve #46131 üzenetére
Erre nem gondoltam, de valóban könnyen lehet, hogy úgy van, csak én nem tudok nettóban vásárolni...
-
daneel_hu
addikt
válasz
#Morcosmedve #46121 üzenetére
Még egy szavazat az E9-re.
A gz950 is tavalyi paneles... csak a cx nem.
Ha nem számít a zsé, akkor E9. -
válasz
#Morcosmedve #46119 üzenetére
BFI meg ilyesmiben van a fő eltérés (mozgásban, egy két apró részletben jobb a CX), illetve a CX-ben nincs DTS már, meg a CX "csak" 40gbps HDMI 2.1 vs 48 a E/C9... de ha most kell tévé "azonnal" vedd azt amelyik olcsóbb. E9/C9 is ugyanolyan jó választás.
Részletesebben itt: [link] ha bírod az angolt.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
#Morcosmedve #46109 üzenetére
Vársz pár hónapot és olcsóbban tudod megvenni az LG cx-et ( játék miatt neked ez a tuti) , de ha Telekomos vagy ott a legolcsóbb most.
-
válasz
Ha van jo aron meg E9 akkor mindenkepp azt vennem.
-
válasz
Én vennék egy CX-et és hello...
Szerintem az első komolyabb akciók ősz végén/télen várhatóak majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest