Hirdetés
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én ezért kérdeztem az nvida shield-et, hogy annál mi a helyzet, mert a képminőség miatt nem vinnénk vissza. Lehet még venni C9-cet 700 körül, kb ugyanennyit kapnánk vissza a sony-ért is, de elég is volt az LG-ből a 3 nap alatt, persze ezzel nem azt mondom, hogy azokkal valami gáz volt, de egyszerűen jobb a sony képminősége. Az biztos, hogy távirányítás és os-ben szétalázza az android-ot az LG, de elsősorban nem amiatt veszünk tévét, hanem a látvány miatt és én nem tudom, hogy a sony meg pana mi a francot csinál ezekkel a panelekkel, de lehetne venni róluk példát.
Részemről ennyi, mivel senki nem tud erre magyarázatot adni, ezért a puding próbája az evés alapon ma rendelek egy N Shield-et, aztán majd kiderül, ha nem válik be, vissza lesz küldve. A tv is vasárnap lett véve, tehát van még bőven időnk...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor