Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
Annyival még kiegészíteném előző, hozzászólásom, hogy nem tudom, hogy minden tesztet Ő készít-e.
Neki a hitelességét nem vonom kétségbe.De az biztos, hogy van szórás adott piacra szánt modellek között és főleg a különböző piacokra szánt modellek között.
Ezt tökéletesen bizoynítják pl a korábbi philips oledek, hogy ugyanazon típuson belül volt amelyik tv-n nagyon durván jelentkezett a luminance overshoot, míg másikon szinte semennyire. Na most, éppen amilyet kifogok mondjuk tesztelésre az alapján fogok véleméynt alkotni. Míg egy másik tesztelő teljesen jó modelt fog ki, ő meg az alapján.
-
Vhiktor
Topikgazda
Olvastam mostanában ott pár tesztet és beállítási tanácsot amivel abszolút nem értek egyet.
De ennek is lehet az az oka, hogy máshogy teljesítő modellel találkoztak.
Javítottam az előző hozzászólásomat.A kisebb oldalakat csak azért írtam, mert ott több esély van arra, hogy valamilyen szinten nem fizetett tartalmat olvas/lát az ember.
Ha jól emékszem pont avforums-on volt vak teszt ahol győztest hírdettek több tv közül, na annak alapján ahogy csinálták ott felmerült benem jó pár kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED C1 55"
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor