Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Csandi
üzenetére
Én ezt nem vitatom, és egy szóval sem írtam, hogy nincs különbség😳 Annyit írtam, hogy volt ADS paneles tévém és tök szép képe volt, az már más kérdés, hogy utána vettem életem első Oledjét, és ez után kizárólag csak az kell, tehát semmi másfajta LCD vagy mini LED stb...maximum akkor fogok váltani, ha kiadnak az Oledtől egy sokkal jobb technológiát, ami minden tekintetben kispadra ülteti az Oledet...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Csandi
üzenetére
Ez akkor állja meg a helyét, ha a két típust egymás mellett nézi. Különben az átlag júzernek fogalma sincs mit kellene pontosan látni és elégedetten használja az OLED árú ADS, Samsung Mini LED -et.
Az nem vita tárgya, hogy melyik a jobb. De emelett nem mindegy milyen tartalmakra használja és milyen fényviszonyok mellett. Mert könnyen lehet, hogy a 123. vígjátéknál sem fognak csillagos eget bámulni. Nem osonnak el a tábortűz mellett. Vagy csak nem tart annyi ideig, hogy jelentősége legyen számára.
Szerk.:
Ez egyébként játéknál, konzolnál is igaz. Napi 4-6 óra CoD -nál vagy GTA -nál nem biztos, hogy nagyon feltűnő lesz a játékosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor