Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Látom nagyon büszke vagy magadra, s az egész piac működését átlátod
nyilván egy termék létrejöttéhez csak előállítási költség kell, esetleg szállítási, mert amúgy tök ingyen kifejlesztik az egészet. Ahogy az is tök egyértelmű, h a te s a hozzád hasonló emberek miatt megy le a termék ára, nem amiatt, h amíg a technika az elején jár, drága előállítani, s limitált darabban lehet legyártani, addig is eladják magas áron olyanoknak, akik hajlandóak a friss technikáért fizetni. Véletlenül sem miattuk juthat el hozzád a végén az olcsósított tömeggyártott cucc 
-
válasz
envagyok
üzenetére
Az a baj h kevered a szezont a fazonnal.. minek ide ilyen hülye processzoros hasonlat? Nyilván nem a gyártási költség többletet fizeted ki, hanem a kifejlesztése arat a drágább procinal.. az h mennyiért állítják elő nem releváns.
A 4K HDR OLED témához annyit hagy szóljak hozzá, hogy ha lesz egy neked is és úgy írod le ezeket még talán érdekelne a véleményed de így egy kicsit vicces.. Ferrarit is azért nem vennél mert az opellal is eljusz A-bol B-be? Ugye nem hiszed azt h miattad lesz olcsóbb a Ferrari?!Nem is szeretnek többet a témával foglalkozni de ez úgy kijött belőlem miközben megláttam mit írtál

-
Joshi
titán
válasz
envagyok
üzenetére
Nem tudom miről beszélsz. Ha igazad lenne akkor nem írnám hogy "éppen most néztem egy hdr filmet ami szuper volt" hanem pont az ellenkezőjét. Érdekes módon mindig azok okoskodnak akiknek FHD OLED van. Engem nem érdekel hogy te hogy vélekedsz ez ügyben, de kérlek ne akarj meggyőzni engem hogy miért választottam rosszul amikor 4K OLED-et vettem. Ha nem akartam volna venni akkor nem vettem volna.
(#9078) envagyok a hardverekről meg végképp ne oktass ki, nagyon is tisztában vagyok az egyes hardverelemek képességeivel. Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Vezetékes FEJhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nyilván egy termék létrejöttéhez csak előállítási költség kell, esetleg szállítási, mert amúgy tök ingyen kifejlesztik az egészet. Ahogy az is tök egyértelmű, h a te s a hozzád hasonló emberek miatt megy le a termék ára, nem amiatt, h amíg a technika az elején jár, drága előállítani, s limitált darabban lehet legyártani, addig is eladják magas áron olyanoknak, akik hajlandóak a friss technikáért fizetni. Véletlenül sem miattuk juthat el hozzád a végén az olcsósított tömeggyártott cucc 

Vhiktor