Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Egyik Oled alatt komplett 5.1 (adatlapon minden), a másik alatt egy TCL soundbar van
szerintem ez már rég nem szocializmus.
Van egy film, ami csak DTS-el található meg és már egyik tv-mel sem tudom lejátszani a hangját - ezért ide írtam, mert gondoltam valahogy vissza lehet dobni a korábbi fw.-t a készülékre.
Mindkét tv 5GHz veszi a NAS-on tárolt 40-80gb terjedelmű UHD filmeket. Akárhogy is kerestem, a kis dobozoknál (60e alatt) a tv belső lejátszójához képest mindig valami kompromisszumot kellett kötni...pl. lejátszási sebesség, vagy épp valamilyen támogatottság hiánya (pl. DV)
Ha tudsz ajánlani egy tudásban legalább olyat, mint ami a tv beépítettje, akkor szívesen veszem. -
blakey
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Mesélj, hol fér el? Miért nem akarod megérteni, hogy mindenkinek mások az elvárásaik? Miért próbálsz mindenben úgy gondolkodni, mintha te lennél? Attól vagyunk különbözőek, hogy mások az elvárásaink, az igényeink. Te írtad, hogy 15e Ft-os boxod van, vagy nem használsz Eizo monitort, akkor az én szememben igénytelen vagy? Azért ez is egyfajta igénytelenség, hogy szerinted a tiéd a helyes meglátás. Van, akinek nagyon minimalista a szobája, TV a falon és kész, sehol semmilyen kisasztal, semmi. Másnál meg külön moziszoba van. ennyire vagyunk különbözőek.
A Lamborghinis példád igaz lehetne, de az is igénytelenségre vallana, ha 180 milliós autója van és 100 ezres ledet néz. Viszont szerintem ilyen nem létezik, még lázálmomban sem... - szerencsére csak szerinted. Létezik, és ennél durvább dolgok is léteznek. Szerintem fogadd el, hogy mindenki másképp áll a dolgokhoz, mindenkinek más a fontos.
Ha egy meglévő tudást "törölnek", akkor az nagy hiba, Sony, Panasonic is eljátssza, nem kell aggódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Szép állapotú LG OLED 42C41LA (2028 májusig Garis)
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem ez már rég nem szocializmus.
Vhiktor