Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
És miért?
Látom az Lz2000 és az A95K egymás mellett és a Pana még 77-es méretben is néha szebb, ezt főleg Apple tartalmaknál látom, sokkal természetesebbnek nekem azok a színek és a lágyabb képminőség (nem tudom ezt jobban megfogalmazni), viszont Bravia Core-on meg a sony-nak nincs párja. Egyszerűen a Sony tv blu ray, vagy magas bitráta tartartalmakkal kell etetni. Mind a két tv be van kalibrálva.
77-es AL95-öt fogok venni mert nekem a 65 kicsi, sőt néha 77 is már, 97-es lenne a legjobb, de az meg csak LG-ben van és nyilván ott már kellene a 8K tartalom is, ami nem létezik még, LG nem kell nekem. 77-es Samut is megvenném, de addig egy fillért nem fizetek nekik, amíg ki nem fejlesztik a Dolby Vision-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor