-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbnd-007
tag
válasz
Zen_Ronin
üzenetére
A HDR/DV-t lehet jól és rosszul is használni.
- Szolgálólány meséje: minden ellenfényes, szándékosan rossz beállítások, hogy még lehangolóbb legyen. A HDR kiemeli ezt (talán túlságosan is, de érthető okból).
- Slow Horses: gyönyörű felvételek félhomályos londoni kocsmákról, ablakon besütő napfénnyel, féloldalról megvilágított arcokkal. Az egyik legjobb fényelés, amit láttam, megmutatja, mire is jó a HDR.Ellenpélda:
- J.J. Abrams-féle Star Trek: mintha egy gyakornok csinálta volna, aki most találta meg a lens flare effektet. HDR-ben még jobban az arcodba tolódik a dolog, kifejezetten irritáló. -
Amilo02
aktív tag
-
Gicz
addikt
válasz
Zen_Ronin
üzenetére
Persze ertem én, hogy az a valóságban elvakít, de a valóságban meg nem 4k-ban látok nem? Nem is 16:9 formatumban látok, sőt, még csak zoomolni sem tudok, lassítva sem látok. Pedig a filmek ezekkel televannak. Nekem egyaltalan nincs szükségem arra, hogy elvakítson a fényszóró éjjel a kanapén, sem a sivatag
pont az tetszik az arrival lőtt filmekben, hogy iszonyat jo a kamera dinamika atfogasa, es ezt jol meg mutatja sdr-ben.egy sima 4k, c2-n SDR-ben, nekem tokeletesen megfelel

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Baldur's Gate 3
- Fotók, videók mobillal
- Linux Mint
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor