Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
temppro
üzenetére
Hát igen, sajna nekem is lassabbnak tűnik a Samsung QLED után, de mivel szinte alig nézek TV-adást, így együtt tudok élni vele.
#70693 Kisszaboo: Én is tartottam kicsit az OLED-től, de nálam például eddig semmi baja nincs a Philips 706-nak, pedig most igyekszem egy kicsit meghajtani a hosszú hétvégén, hogy még a 14 napon belül derüljön ki, ha gond van vele.
(Volt egy ASUS monitorom, annál már másnap előjött egy pixelhiba, majd rá két napra újabb kettő. Ekkor felhívtam a boltot, és közöltem, hogy vagy kicserélik, vagy ha nem, akkor elállok a vásárlástól. Azt írták, ők nem tudják kicserélni, csak a forgalmazó, küldjem vissza, ők elküldik nekik, és majd közlik, mit határoztak. Erre én mondtam, hogy akkor inkább élek az elállási jogommal. [Még szép, mire eljut odáig, megvizsgálják, majd közlik, hogy még nincs elég hibás pixel a cseréhez, majd visszaküldik, addigra letelik a 14 nap és nem veszik vissza.]
Becsomagoltam és küldtek érte futárt, majd mikor megkapták, üzentek, hogy az árát akár le is vásárolhatom náluk. Mivel láttam egy ugyanolyan monitort egy másik üzletben is, ráadásul ott pár ezer forintért pixelgaranciát is vállaltak rá, így inkább visszakértem a pénzt és megvettem onnan. És annak már semmi baja sem volt. Szóval attól, hogy kifogsz valamiből egy hibás darabot, még nem kell elásni azt a típust.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor